Rólunk

A nevem Seprényi Brigi! Több mint, 4 éve foglalkozom takarítással.

Mivel is foglalkozunk?

Vállalkozásomban, az általános takarítástól kezdve egészen a kárpittisztításig, sok minden megtalálható. Maximálisan próbálunk igazodni az ügyfélhez, és kiszolgálni igényeit.

Néhány szó a tisztító gépeinkről…

Kirby száraz és vizes porszívó:
A Kirby Avalir 2 gepünk Amerikából érkezett hozzánk, képesek vagyunk vele atkátlanításra és pollentelenítésre akár 35 cm mélyről. Speciális mikroallergén porzsákkal rendelkezik, amely bent tartja a port, penész spórát, pollent és az állatszőrt.Tisztítószerünk allergénmentes, kellemes levendula illatú. Kérhet tőlünk kárpit (autó, szék, kanapé) – és szőnyegtisztítást, ágymatrac tisztítást és padlótisztítást (legyen szó vinil, laminát vagy keményfa padlóról).

Ózongenerátor:
Az ózon három darab oxigénatomból áll, szemben a hétköznapi belélegzett oxigénnel, ami csak kettőből. Ha egy ózonmolekula kapcsolatba lép egy vírussal, baktériummal, gombával, penésszel, spórával, egyszerűen megsemmisíti azt. Hagyományos vegyszereknél a mikroorganizmusok egy idő után immunisak lehetnek az adott hatónyagra. Ózonos fertőtlenítésnél ez az eshetőség kizárt, ugyanis az oxidálási folyamat annyira agresszív, hogy a mikroorganizmusok nem képesek immunitást felépíteni az ózon gázzal szemben. Tehát fertőtlenítésre legalkalmasabb eszköz, és a tisztítószerekkel ellentétben, nem hagy kellemetlen szúrós szagot maga után.